Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Total Cooling Solutions (TCS) Hellas ΕΠΕ δημιουργήθηκε σε συνέχεια της απόφασης της JOHNSON CONTROLS να διακόψει τη λειτουργία του γραφείου της στην Ελλάδα, στα πλαίσια αναδιοργάνωσής της στην Ευρώπη. H TCS σύναψε συμβόλαιο επίσημης συνεργασίας για την Ελληνική και Κυπριακή Αγορά σαν “Authorized Service Provider” και επίσημος διανομέας των Ανταλλακτικών της JOHNSON CONTROLS, για τον τομέα του Κλιματισμού και της Βιομηχανικής Ψύξης.

Τα προϊόντα και τα συστήματα που υποστηρίζονται με την παραπάνω συμφωνία, είναι τα YORK, STAL, GRAM, FRICK και SABROE, τα οποία η JOHNSON CONTROLS έχει ενσωματώσει στον τομέα δραστηριότητά της “Building efficiency”, απορροφώντας τις αντίστοιχες εταιρείες παραγωγής. Ετσι διαθέτει την πληρέστερη γκάμα συμπιεστών, ψυκτικών - κλιματιστικών συγκροτημάτων και συστημάτων ελέγχου, αποτελώντας εγγύηση υψηλής αξιοπιστίας για κάθε εφαρμογή.

Οι δημιουργοί της TCS, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο τομέα Service και Ανταλακτικών της YORK αρχικά και της JOHNSON CONTROLS στην συνέχεια, απέκτησαν τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση και μπορούν να παρέχουν υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε μηχάνημα ή εγκατάσταση βιομηχανικής ψύξης ή κλιματισμού.
Τον Σεπτέμβριο του 2012, η TCS Hellas, ενισχύοντας την διοικητική της ομάδα με έμπειρα στελέχη του κλάδου και γνώστες της φιλοσοφίας και των συστημάτων  Johnson Controls  - YORK, επέκτεινε την συνεργασία της, αναλαμβάνοντας την επίσημη αντιπροσωπεία - διανομή και των προϊόντων Johnson Controls - YORK στην Ελλάδα, προσφέροντας την πλήρη απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της (επιλογή συστημάτων, εκκίνηση, συντήρηση, service, ανταλλακτικά).

Η JOHNSON CONTROLS, που κατατάσσεται στις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες, με δραστηριότητα σε πάνω από 150 χώρες, προσφέρει προιόντα, συστήματα, υπηρεσίες και λύσεις που αυξάνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα των κτιρίων. Η εταιρεία μαζί με τα προϊόντα YORK, είναι ηγέτης στην προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών για αυτοματισμούς & έλεγχο κτιρίων, κλιματισμό, θέρμανση, αερισμό και βιομηχανική ψύξη.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Με τα προιόντα YORK που ολοκληρώνονται με τα συστήματα αυτοματισμών και ελέγχου JOHNSON CONTROLS, προσφέρονται καινοτόμες, αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Η τεράστια γκάμα περιλαμβάνει:

-    Κλιματιστικά συστήματα αέρα - αέρα για επαγγελματική και οικιακή χρήση
-    Αντλίες Θερμότητας
-    Πολυδιαιρούμενα - πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού
-    Αερόψυκτους και Υδρόψυκτους ψύκτες νερού
-    Ψύκτες απορρόφησης
-    Τοπικές και Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Οποιαδήποτε απαίτηση σε συστήματα ψύξης, η Johnson Controls - YORK την καλύπτει, αξιοποιώντας την τεράστια και πολύχρονη εμπειρία της σε εφαρμογές και υλοποίηση έργων μαζί με την τεχνολογία που ανέπτυξε στα προϊόντα της YORK, Frick και Sabroe.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η Johnson Controls παρέχει μια πλήρη γκάμα προιόντων - συστημάτων που μπορούν να εξασφαλίζουν τον έλεγχο και την αρμονική λειτουργία των επι μέρους συστημάτων ενός κτιρίου και να επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη ενεργειακή διαχείρισή του.

Η TCS HELLAS, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ:

-    Την τιμιότητα και τον σεβασμό προς την αγορά και τους συνεργάτες της
-    Την ικανοποίηση των πελατών της, συνεισφέροντας με εξειδικευμένη γνώση και λύσεις να συνεχίζουν την δραστηριότητά τους επιτυχημένα.