ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κεντρικά συστήματα για  Εμπορικές και Βιομηχανικές Εφαρμογές

Κάθε κτίριο είναι μοναδικό σε σχεδιασμό και τεχνικές προδιαγραφές. Η Johnson Controls – York μπορεί να αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις με τις καινοτόμες και ευέλικτες προτάσεις που προσφέρει, παρέχοντας την δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κτιρίου.
Από την μελέτη, το σχεδιασμό και την επιλογή των συστημάτων, την εγκατάσταση και την συντήρηση, η Johnson Controls – York υποστηρίζει τους πελάτες της σ’ολη την διάρκεια της ζωής ενός κτιρίου.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ και  ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Η Johnson Controls – York σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνολογικά προηγμένους ψύκτες και Αντλίες θερμότητας αέρα – νερού (air cooled chillers & Heat Pumps), νερού – νερού (water cooled chillers), όπως επίσης τερματικές μονάδες ανεμιστήρα – στοιχείου (fan coils), καθώς και Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (Air Handling Units).  Όποια και αν είναι η απαίτηση κλιματισμού-θέρμανσης, η πληθώρα των παρεχόμενων επιλογών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιοτική τους στάθμη, δίνει την βέλτιστη τεχνική λύση, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού χρήστη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ
Η Johnson Controls – York σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης μια μεγάλη γκάμα συστημάτων αέρα – αέρα (Packaged και  Rooftop systems). Τα προιόντα αυτά χαρακτηρίζονται από την υψηλή τεχνολογική τους στάθμη και την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Διαθέτουν  το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Yklon, το οποίο δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου αλλά και της διάγνωσης βλαβών, βοηθώντας στην διατήρηση της εξαιρετικής λειτουργίας των εγκατεστημένων μηχανημάτων.

CLOSE CONTROL UNITS
Η Johnson Controls – York προσφέρει υψηλών προδιαγραφών CLOSE CONTROLμονάδες, που μπορούν να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες χώρων με κρίσιμο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρονικός εξοπλισμός και computers.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ (BMS)
Με το σύστημα διαχείρισης κτιρίων METASYS, η Johnson Controls εξασφαλίζει ότι όλα τα  επι μέρους συστήματα λειτουργούν αρμονικά ώστε να επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη ενεργειακή διαχείριση ενός κτιρίου.AIR-HANDLING-SYSTEMS & TERMINAL DEVICES > CHILLERS & HEAT PUMPS >YORK CLOSE CONTROL UNITS >

Packaged Equipment & Large Split Systems >Central Plant OptimizationTM 10 >   Metasys Building Automation and Control Systems >     SMARTPAC >