ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ


ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Οποιαδήποτε απαίτηση σε συστήματα ψύξης, η Johnson Controls – YORK την καλύπτει, αξιοποιώντας την τεράστια και πολύχρονη εμπειρία της  σε εφαρμογές και υλοποίηση έργων μαζί με την τεχνολογία που ανέπτυξε στα προιοντα της YORK, Frick και Sabroe.

Τα προιόντα και η τεχνολογία της Sabroe ξεκινούν από το 1897 και της Frick από το 1883, και εχει αποδειχθει ότι ανελλιπώς καλυπτουν τις αναγκες των πελατων, ανεξάρτητα από πόσο μεγαλες και περιπλοκες, μικρες ή ευαίσθητες είναι. Οποιαδήποτε κι αν είναι η εφαρμογή, βιομηχανία τροφιμων και ποτων, φαρμακοβιομηχανια, αποθηκες συντηρησης και κατάψυξης κ.α., οι υπηρεσίες και οι λύσεις της Johnson Controls, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.
Η μοναδικότητα στην τεχνογνωσία και την τεράστια εμπειρία, δινει την δυνατοτητα στην Johnson Controls – YORK να παραδιδει ακριβως οτι χρειαζεται σε μια εφαρμογη και να ελέγχεται πληρως ο εξοπλισμος με τον τροπο που η εφαρμογή ορίζει.

Τα συστήματα είναι σχεδιασμενα ώστε να είναι προσαρμοσιμα σε μελλοντικες αναγκες, διευκολύνοντας την μετασκευη, την επεκταση ή την αναβάθμιση της εγκαταστασης. Ο σχεδιασμος και η κατασκευη των συμπιεστων ή των ψυκτων, γινεται με τεχνολογια και μεθοδους που συμβάλλουν στην  μείωση της κατανάλωσης ενεργειας σε μια βιομηχανικη ή άλλη εφαρμογη και επομενως στην αύξηση της αποδοτικότητας του συνολικου εργου. Παράλληλα η χρησιμοποιηση φυσικων ψυκτικων μεσων (όπως αμμωνία), συμβαλλει στην προστασια του περιβάλλοντος και την μείωση των ρύπων.

FRICK >        FRICK - FOR FOOD AND BEVERAGES >

SABROE >     SABROE PRODUCTS >